Föreningen Trögdsgården

Hyra Trögdsgården

Vi är stolta över vår bygdegård! Här finns charmiga och personliga lokaler mitt i en vacker omgivning.

Lokalerna är lämpliga för både små som stora sällskap, för privat- och konferensgäster och arrangemang som bröllop och fester. Stora salen har plats för 120 personer.


Trögdsgården har ett bra läge och kombinerar lantlig idyll med närheten till både Enköping, Uppsala, Västerås och Stockholm. Samtliga lokaler är rökfria. Det finns god tillgång till både toaletter och kök. På gårdsplanen finns bra parkeringsmöjligheter och möjlighet till uteaktiviteter. Bygdegårdens stora festsal renoverades 2008. Under 2018 installerades hörselslinga, och uppgraderad teknikanläggning med filmteknik.

För bokningar och förfrågningar om hyra av Trögdsgården går det bra att skicka ett sms till vår hyrestelefon, eller prova att ringa oss. Vi hör av oss så snart vi kan. Telefonnummer är 072-393 57 75.

Här kan du se bokade datum.

Här hittar du hyresavtal och priser.

 

Vad kostar det att hyra? Här är några exempel!
Tord och Jeanette vill ha bröllopsfest i Trögdsgården. Festen är på en lördag, men för att hinna förbereda sig och ha mer tid för att städa dagen efter hyr de en halvdag extra både på fredagskvällen och söndagsförmiddagen. De betalar därför för två heldagar totalt.

Bertil har hyrt för att ha fest en fredagskväll. Han behöver inte komma åt lokalen förrän vid 17-tiden, men vill ha förmiddagen dagen efter på sig för att städa. Bertil betalar för en halvdag plus några timmar extra. 

Vill du veta i förväg vad det kommer att kosta kan du mejla oss en prisförfrågan. Skriv då när du planerar att komma in i/lämna lokalen. Villkoren hittar du även i våra hyresavtal och priser. Välkommen!

 

När du hyr förbinder du dig till att ta del av tre dokument:

  1. Här hittar du säkerhetsinformation.
  2. Här hittar du städinstruktioner.
  3. Här  hittar du en manual för projektor- och ljudanläggning. För att komma åt hjälpmedel som t.ex. mikrofoner behövs nyckel, som fås i samband med bokningen.

 

Nya regler om rökning
Notera att rökning inte längre får ske i anslutning av Trögsdgårdens entréer, vare sig vid offentliga eller privata arrangemang på grund av ändrade regler 1/7-19 (rökning inomhus är sedan länge inte tillåten).

Föreningen har en alkohol- och drogpolicy, som även ställer krav dig som hyr bygdegården.
Här kan läsa den. 

 

Vem kan hyra?

Vi välkomnar alla, men några få undantag:

Demokratiska värderingar
Genom undertecknandet av hyresavtalet intygar hyresgästen att denne respekterar demokratiska värderingar och alla människors lika värde. Hyresgästen är skyldig att sanningsenligt uppge verksamhetens innehåll och inriktning. Brott mot denna regel ger hyresvärden rätt att omedelbart häva avtalet utan att betala tillbaka gjorda förskottsbetalningar.

Personer under 18 år kan inte hyra Trögdsgården för privat bruk. Undantag ges för föreningar, om den som är under 18 är firmatecknare.

Större fester med många unga tackar vi av princip nej till (även om den som vill hyra är över 18 år), ifall vi misstänker att många unga kommer vistas i lokalen utan vuxnas närvaro. Vi tar även hänsyn till risk för skadegörelse eller risk för alkoholintag för mindeåriga.

 

Lokalen är utrustad med hjärtstartare.

Våra lokaler är ett prisvärt alternativ för mötet, festen eller kursen.