Föreningen Trögdsgården

Nedan finner du information om lokalerna. 

Stora Salen:
Stora Salen har plats för 120 personer. Totalytan är 10x12 m.
Salen har en fast scen som är B 5,9m x D 4m x H 3m.
Här finns filmprojektor, filmduk och ljudutrustning.

  

Lilla Salen:
Lilla Salen har plats för 30 personer och lämpar sig för studiecirklar och andra mindre sammankomster. Den ligger en trappa upp och kan hyras separat, eller i kombination med stora salen.
Här finns whiteboard och blädderblock.


Kök:
Köket är komplett utrustat med kyl, frys, två spisar, serveringsvagn, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, diskmaskin och blandad servis för mat- och kaffeservering för 120 personer. Kuvertavgift tillkommer - se prislistan för mer information. Skriftliga instruktioner om hur allt i köket fungerar finns.

 

Möbler:

Ståbord: 4 st 
Bord, 76x183 cm: 19 st för 6 pers
Stolar: 150 st

  

Handikappsutrustning:
Trögdsgården är handikappsanpassad med hörslinga, toalett och ramp.

Städning:
Du som hyr lokalerna ansvarar själv för städningen och att lokalerna återlämnas i samma skick som före uthyrningen. Eventuella problem tas upp med uthyraren så de kan åtgärdas snarast.

Idéer på aktiviteter:
Föreningsmöten, konferenser, studiecirklar, matlagningskurser, danser, familjefester, filmvisningar, teaterföreställningar, utställningar, auktioner, bröllopsfester och vinprovningar.

Du har även nära till naturupplevelser, både på land och till sjöss. Det går att grilla, spela boule, promenera, åka båt, fiska, jaga, åka långfärdsskridskor och mycket annat.